Kasvohoidot

Beauty Flash - kaunistava pikahoito kasvoille ja silmänympärysiholle        

39 €

Syväpuhdistava kasvohoito 60 min

Syväpuhdistava ja tasapainottava hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, ihon puhdistus ultraäänellä ja/tai mekaanisesti, tasapainottava seerumi, naamio, hoitovoide

79 €

Lakshmi Vata-Pitta-Kapha, ihotyypin mukainen kasvohoito 75 min

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, hoitovoide 

89 €

Lakshmi Antiage rituaali, elvyttävä ja kirkastava kasvohoito  75 min  

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kohottava öljyhieronta, kiinteyttävä naamio, käsihieronta naamion aikana, hoitovoide 

99 €

Miesten kasvohoito

Puhdistava, virkistävä ja kirkastava luonnonmukainen kasvohoito miehille. Puhdistaa, kiinteyttää ja tasapainottaa. Sopii kaikille ihotyypeille.

79 €

Phyt's Soin Renov - uudistava kemiallinen kuorintahoito

Kemiallisen kuorinnan avulla nopeutetaan ihon luonnollista uusiutumista ja päästään vaikuttamaan tehokkaasti ihon syviin juonteisiin, arpiin ja pigmenttimuutoksiin. Lopputuloksena on kirkas ja hyvinvoiva iho ilman näkyvää kuoriutumista. Suositellaan 4 x sarjahoitoa parhaimman tuloksen saamiseksi, jolloin hoito toteutetaan 1 + 4 kerran sarjahoitona 10 päivän välein. 

119 €

Lakshmi Netra - kirkastava ja virkistävä silmänympäryshoito /silmänympäryshoito lisäpalveluna kasvohoidon yhteydessä

39/15 €

Yin Your Skin ® Pro kosmeettinen gua sha 90 min

Hoidossa yhdistyvät tekniikat perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kosmeettisella gua shalla saavutetaan tehokkaita ja näkyviä tuloksia ja se on erinomainen vaihtoehto mm. pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille. Kosmeettinen gua sha tuo iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä. Iho näyttää hoidon jälkeen selittämättömällä tavalla terveeltä. Tämä on hoito joka täytyy kokea! Suositellaan sarjahoitona.  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, n. 1h kosmeettisen gua shan dekolteen, kaulan, kasvojen ja pään alueelle.

3 kerran sarjahoito 315 , 5 kerran sarjahoito 515

135 €

Spirulina boost - energisoiva, kirkastava kasvohoito stressaantuneelle iholle 60 min

85 €

Green Peel Glamour 35 min

Glamour hoidolla saat säihkyvän ihon, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ehkäiseen ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa, antaa upeaa hehkua iholle. 

65 €

Green Peel Fresh Up 75 min

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle joka haluat kasvohoidostasi hieman tavallista enemmän.  

119 €

Green Peel Energy 75 min

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Hoitoon sisältyy 6 vrk:n ampulli/tehokuuri kotikäyttöön.

149 €

Green Peel Classic 60 + 45 min

Kaksi tunnin mittaista hoitoa viiden päivän välein sekä 6 vrk:n ampulli/tehokuuri hoitosarjan päätteeksi. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia hoitoa edistävät kotihoitotuotteet (69,90 €), joita tulee käyttää vähintään 5 päivän hoitojakson aikana, jolloin iholla ei saa käyttää muita tuotteita.

259 €

Kosmeettinen kasvoakupunktio

Kasvoakupunktio avaa kasvoille luonnollisen, levollisen ilmeen sekä vähentää ja estää ryppyjen muodostumista. Alkupuhdistus, neulotus, rentouttava kasvo- sekä päähieronta, loppuvoiteet. 

79 €

Kirkastava timanttihionta 75 min.                                                                    

Alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, hieronta, naamio, hoitovoide

79 €

Mikroneulaus

Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, tehoseerumi+mikroneulaus, rauhoittava silver detoxifying naamio  / sarjahoitona 140 /kerta 

155 €

Neulaton mesoterapia                                                                                        

Alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, erikoisnaamio, decoltee-alueen hieronta, hoitovoide

119€