Hoitohuone muuttaa uusiin tiloihin

01.06.2021

Hoitohuone Pianta on muuttamassa uusiin tiloihin kesäkuun toisella viikolla. Matka vanhan ja uuden tilan välillä ei ole pitkä, mutta uusi liiketila palvelee hoitohuoneen tarpeita nykyistä paremmin. Uusien tilojen lisäksi on luvassa myös muita uudistuksia ja nyt onkin hyvä hetki tehdä lyhyt kertaus siitä mitä kaikkia palveluita hoitohuone voi sinulle tarjota. 

Kasvohoidoissa on klassisten vaihtoehtojen lisäksi tarjolla rentouttavia Ayurvedisiä, kokonaisvaltaisia kasvohoitoja. Laitehoitoina hoitohuoneesta löytyvät perinteisten timattihionnan ja ultraäänipuhdistuksen lisäksi Dual Injector Pro+, joka yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä.  

Jalkahoidoissa voit valita klassisen tai hemmottelevan spa-jalkahoidon oman tarpeesi mukaan. Jalkojen ongelmakohtien hoito sisältyy myös spa-jalkahoitoon. Käytän hoitoajan joka tapauksessa kokonaan, eli mikäli jaloissa ei ole paljoa työstettävää, hieronta-aika pitenee. 

Vartalohoitopalveluita ovat tällä hetkellä aromahieronta, Hot Stone kuumakivihieronta sekä Garshan Dren puhdistava, nesteitä ja kuona-aineita poistava hoito. Kaikki vartalohoidot sopivat myös hyvin lahjahoidoiksi.

Tuotteista ja palveluista on luvassa silloin tällöin erilaisia tarjouskampanjoita. Opiskelijana saat 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista palveluista, kun esität kassalla voimassaolevan opiskelijakortin.