Lakshmi ihonhoitotuotteet ja -rituaalit nyt Hoitohuoneessa

28.05.2021

Italialainen ammattisarja Lakshmi on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lakshmi pohjautuu noin 5000 vuotta sitten syntyneeseen ayurvediseen hoitofilosofiaan, jonka perusajatuksena on se, että ulkoinen kauneus riippuu sisäisen hyvinvoinnin tasapainosta. Aroma- ja phytoterapia hoitavat ihoa, mieltä ja aisteja. Tämä takaa vaikuttavan ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Korkealaatuisia kasviraaka-aineita, eteerisiä öljyjä, ayurvedisia yrttejä sekä jalokiviuutteita sisältävillä Lakshmin tuotteilla palautat ihosi oman elinvoiman.

Tuotesarja koostuu tehokkaista, mutta lempeistä hoitotuotteista, joilla saadaan ihosi hehkumaan luonnollista kauneutta. 

Lakshmin Vata sarja on kehitetty erityisesti kuivalle ja elinvoimattomalle iholle. Vata tuotteiden ainutlaatuinen koostumus sisältää jalokiviuutteita (Melakiitti, Smeraldi ja Koralli) ja kasviuuteita, jotka yhdessä estävät vapaiden radikaalien syntymistä lisäten kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Lakshmin Pitta sarja on herkän, punoittavan ja ärsyyntyneen ihon pelastus. Hematiitin, Topaasin ja Timantin uutteet yhdessä kasviuutteiden kanssa uudelleen rakentavat ihoa aktivoiden sen syvimpiä kerroksia.

Lakshmin Kapha sarja on suunnattu rasvaiselle ja sekaiholle. Kasviuutteet ja jalokiviuutteet (Zincite, Rubiini ja Opaali) edistävät ihon omaa paranemisprosessia ja palauttavat ihon tasapainon.