Yin Your Skin ® Pro kosmeettinen gua sha nyt hoitohuoneella

01.11.2021

Kosmeettinen gua sha ei ole perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista gua shaa, vaan hoidossa yhdistyvät tekniikat perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kosmeettisella gua shalla saavutetaan tehokkaita ja näkyviä tuloksia ja siitä on noussut viime vuosina kirkkain johtotähti kauneudenhoitotrendien taivaalle. 

Kosmeettinen gua sha on erinomainen vaihtoehto mm. pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille. Kosmeettinen gua sha tuo iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä. Iho näyttää hoidon jälkeen selittämättömällä tavalla terveeltä. Kosmeettinen gua sha onkin supertyökalu terveeseen ikääntymiseen - ikääntymisen merkkejä ei voi estää, mutta niiden laatuun voi vaikuttaa.

Hoito tehdään Yin Your Skin Gua Sha -lastoilla ja Sileä-kasvoöljyllä. Hitaat ja rytmiset liikkeet vapauttavat äärimmäisen tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa ja parantavat sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Jadelusikalla tehtävä kevyt lymfaattinen käsittely rentouttaa ja poistaa turvotusta ja kudoksen kuona-aineita. Lisää tietoa metodista, sekä valtuutetut tekijät löydät Katja Kokon blogista, sekä nettisivuilta YinYourSkin.fi.